Sådan undgår du at gå kold på skiferien

Sådan undgår du at gå kold på skiferien

januar 6, 2017 0 Af Ski-xtreme

Hvert år rejser mange danskere til udlandet for at stå på ski. Det er især til efterårsferien og i vinterferien, at mange tager af sted på de såkaldte øl og skiferier. Her får du nogle råd til, hvordan du kan få mest mulig ud af din skiferie blandt andet ved hjælp af proteinpulver. Men der kommer også andre råd i indlægget. Så læs det inden du tager af sted på din næste skiferie.

Drik rigeligt med væske

Nu tænker du sikkert, at du da helt sikkert har tænkt dig at drikke masser af øl. Men det er altså ikke den slags væske, som vi tænker på. Når du drikker om aftenen har du faktisk et endnu større behov for at drikke væske om dagen.

Det er en god idé at tage masser af vand med, når du skal ud og stå på ski. Her er det en god idé at have en rygsæk med,  så du kan have masser af vand og drikke med det samme, at du bliver tørstig.

Ellers er det vigtigt, at du sørger for at drikke væske med det samme, at du har mulighed for det. De fleste skidestinationer har masser af steder, hvor du kan få vand.

Så kan du altid drikke øl om aftenen. Men husk nu at drikke noget vand ind i mellem, det bliver du glad for dagen efter, når I igen skal ud og stå på ski.

 

Tag masser af proteinpulver med

Din krop har brug for masser af protein, når du står på ski, da du bruger dine muskler på en anden måde, end du er vant til. Her er det oplagt at blande en masse proteinpulver i den vand, som vi alligevel sagde, at du skal tage med.

Selvfølgelig er det ok, at du kun spiser kød om aftenen og derved får dine proteiner derfra, men vi vil opfordre dig til at købe noget ekstra proteinpulver med hjemmefra, så du hurtigt kan indtage det, når du har behov for lidt ekstra protein.

Der er mange gode mærker inden for proteinpulver på markedet. Vi kan anbefale disse.

Med proteinpulver går du helt sikkert ikke kold i løbet af dagen, og så er du også klar til om aftenen.

 

Træn inden du tager af sted

Alt for mange træner ikke op til en skiferie, og det kan ende grueligt galt, hvis du slet ikke er i form. Derfor er det en god idé at tage ned i dit lokale styrketræningscenter og få trænet dine muskler.

Du skal især have fokus på dine knæ, og det er en god idé at lave en masse gode benøvelser. Når du har trænet, er det en god idé at indtage proteinpulver, så du får mest mulig ud af din træning.

Herudover skal du blot nyde din skiferie.