Utraditionelle råd til at finde den perfekte skiferie

Utraditionelle råd til at finde den perfekte skiferie

november 20, 2016 0 Af Ski-xtreme

Vi ved godt, at vi skal kigge på diverse tilbudssider, når vi bestiller skiferie. Men disse sider skriver altid, at alle steder er fede.

Men alligevel kender vi alle sammen til, at vi har bestilt en skiferie, og så bliver det ikke ligeså sjovt, som vi havde håbet på. Det skyldes, at rejseselskaber ikke nødvendigvis giver dig de informationer, som du skal bruge for at bestille en fed skiferie.

Derfor får du her nogle utraditionelle råd til, hvordan du bestiller den perfekte skiferie, hvis der skal være lidt gang i den.

 

Tjek billeder på Google Maps

Tjek de forskellige steder ud på Google Maps, så du danner dig et overblik over, hvor stor byen er. Herudover er det en god idé at Google området, så du får en masse feriebilleder frem fra skiområdet.

På den måde får du et bedre indtryk af, hvad der sker i skibyen, og om det er et sted for dig.

 

Bestil når du har spist

Du bør aldrig bestille din rejse på tom mave, da du har det med at træffe dårlige og forhastede beslutninger, når du er sulten. Hvis du sidder med vennerne og skal bestille næste skiferie, vil jeg anbefale, at I bestiller noget mad, så I ikke bruger for meget tid på det.

Uanset hvor i landet du er, kan du altid bestille mad på hungry.dk. Ja, alt fra take away i Køge til Aalborg. På hungry.dk finder du madsteder i hele landet, og I kan få lige det, som I har lyst til.

Når I så har spist, er I klar til at lede efter det perfekte skisted.

 

Natklubber er på Facebook

Hvis I gerne vil have, at der skal være gang i den så undersøg om de lokale natklubber er på Facebook. Her kan I hurtigt få en fornemmelse af, hvordan folk ser ud i skibyen, og om der er gang i den.

Det er desuden en god idé at finde andre lokale steder i byen på Facebook, så I hurtigt får en masse billeder, og I kan fornemme stemningen i byen.

 

Tjek Youtube

På de fleste fede skisteder vil I stort set altid kunne finde andre, som har været der. Rigtig mange smider fede videoer op om det på Youtube, så I kan få en fornemmelse af, hvordan stedet er.

Hvis I gør disse ting, så får I helt sikkert jeres livs skioplevelse.