10 tips til fattigrøvens skiferien

10 tips til fattigrøvens skiferien

marts 12, 2017 0 Af Ski-xtreme

Skiferie kan nemt blive dyrt, men det er ingen grund til ikke at tage af sted. Vi har samlet 10 tips til fattigrøvens skiferie.

  1. Book din ferie tidligt. Her er det generelt billigere at købe ferie.
  2. Rejs sammen med andre og spar penge på transport og indkvartering. Det bedste er, hvis du kan finde andre fattigrøve, som også gerne vil spare penge på rejsen. På den måde har I ens prioriteter.
  3. Rejs udenfor højsæsonen. Her er der rigtig mange penge at spare. Især hvis du undgår skoleferierne, hvor priserne nemt kan blive fordoblet eller mere.
  4. Lad være med at veksle penge i banken hjemmefra. Det er generelt dyrt at veksle i banken, fordi at renten er dårlig. Brug i stedet kort på ferien.
  5. Få en hytte med køkken. Du sparer mange penge på selv at lave mad.
  6. Lån udstyr af venner og familie, hvis de er samme størrelse som dig.
  7. Lej det udstyr, som du ikke kan låne.
  8. Pak en madpakke til frokost på pisterne. Det er meget billigere end de hurtige løsninger.
  9. Husk alting hjemmefra, så du ikke skal betale overpris i butikkerne på destinationen.
  10. Og vigtigst af alt. Få en rejseforsikring, så du ikke står med håret i postkassen, hvis noget skulle gå galt. Vi forstår udmærket, at det er trælst at bruge penge på en forsikring, men det er endnu værre at undvære den, hvis det skulle gå galt. Skiferie er risikofyldte, og det kan blive meget dyrt, hvis du brækker et ben uden forsikring.

 

Hvis du følger disse 10 råd, kan du sagtens få en fantastisk fattigrøvs skiferie. Det er måske ikke en luksusferie, men hellere rejse billigt end at sætte sig i gæld for en skiferie.