De 3 bedste skiområder udenfor Europa

De 3 bedste skiområder udenfor Europa

april 4, 2017 0 Af Ski-xtreme

Europa er kendt for sine mange finder skiområder. Det er især Østrig, Italien og Norge, som er populære med danskerne, men det findes også mange fantastiske skisteder udenfor Europa, som er værd at udforske, hvis du elsker at stå på ski.

Canada

Der er få lande, der kan slå Canada, når det kommer til skisport. Det mest populære område er Whistler, som er tæt på Vancouver. Det er Nordamerikas største skiområde, og det var her de Olympiske vinterlege fandt sted i 2010. Området har 200 løjper, så du vil med garanti få en spændende ferie!

Hvis du er en erfaren skiløber, kan du overveje Revelstoke og Fernie. Disse områder er kendt for at have meget stejle og upreparerede løjper.

Skisæsonen i Canada strækker sig fra november til maj.

USA

USA har også et kæmpe grundlag for fantastiske skioplevelser. Mest kendt er Rocky Mountains i Colorado. Her kan du både finde skiområderne Aspen, Vail eller Telluride.

Hvis du er adrenalinjunkie, bør du også at undersøge Jackson Hole, som ligger i Wyoming. Det er ikke et område, som er for begyndere, men hvis du er modig, kan du få den vildeste oplevelse.

Skisæsonen i USA strækker sig fra november til maj.

Indien

Man forbinder umiddelbart ikke Indien med skisport, men landet har faktisk nogle fantastiske destinationer. Det mest populære skiområde er Gulmarg, som ligger ved Himalayabjergene. Stedet er ikke for begyndere, men erfarne skiløbere kan få stor glæde af de stejle løjper.

En anden fordel ved Indien er desuden, at leveomkostningerne er meget lave i forhold til Canada og USA.

Skisæsonen i Indien strækker sig fra december til marts.

Og mange andre

Disse tre lande er langtfra de eneste områder udenfor Europa, som er værd at besøge for skifanatikeren. Hvis du vil kende alle dine muligheder, er det også værd at kigge på Marokko, Iran, Japan, Sydkorea, Argentina, Chile eller New Zealand.