3 tips til at spare penge på skiudstyr

3 tips til at spare penge på skiudstyr

marts 26, 2017 0 Af Ski-xtreme

Skisport kan nemt blive en dyr fornøjelse, men der er nogle enkelte tips og tricks, som kan spare dig og familien mange penge, når det gælder skiudstyr. Hvis du også gerne vil slippe billigere på skiferien, så læs vores tre gode råd her.

Køb, når der er udsalg i butikkerne

Det er måske logisk, at man skal købe skiudstyr, når der er udsalg, men det de færreste, som har styr på, hvornår der typisk er udsalg på skiudstyr. Butikkerne følger nemlig en bestemt årsrytme, og det kan du benytte dig af.

Hovedparten af ski- og sportsbutikker sælger ud af årets restlager af skiudstyr en omkring skolernes vinterferie, som typisk falder omkring uge 7 eller 8. Det kan du udnytte, hvis du gerne vil spare penge på skiudstyr. Der er naturligvis ingen garanti for, at din lokale sportsforretning følger denne tommelfingerregel, men du bør alligevel være lidt ekstra opmærksom midt i februar.

Vælg sidste års model

Der er også en bestemt mode, når det gælder skiudstyr, og det betyder, at der hvert år kommer nye modeller. Nogen gang kan der være tale om forbedringer i skiudstyrets design, men ofte er forandringerne primært kosmetiske.

Der kan imidlertid være store rabatter, hvis du er villig til at vælge sidste års model. Den eneste forudsætning er selvfølgelig, at den skal være på lager i din størrelse. Du bør som udgangspunkt aldrig gå på kompromis med størrelse eller pasform for at spare penge.

Lej skiudstyr til børnene

Børn vokser hurtigt, og det betyder også, at de hurtigt vokser ud af deres skiudstyr. Hvis du gerne vil spare penge, kan det derfor være oplagt at leje skiudstyr til børnene, så du ikke behøver købe nyt hvert år.

Lejet skiudstyr er typisk af udmærket kvalitet. Det et typisk produceret for at være så holdbart som muligt, hvilket kan betyde at eksempelvis skiene er lidt tykkere og mere stive end almindelige ski. For børn, som bare vil have det sjovt, er det imidlertid en udmærket mulighed at leje ski.

Bliv hjemme og prøv padel

Padel tennis er det nye sort. Netop dette kan du prøve i Hadsten, Favrskov. Padelmaster tilbyder både padel tennis inde og ude.

Giv det et skud og prøv denne fantastiske nye sportsgren.