6 praktiske app’s til brug på skiferien

6 praktiske app’s til brug på skiferien

marts 4, 2017 0 Af Ski-xtreme

Vi lever i 2017 og hvis der er noget der er med til at definere de tinder vi lever i, så er det udtrykket: ”Det findes der en app til”.

I en tid med smartphones og tablets ligger hele verden for vores fødder og der findes naturligvis også en række app’s der kan gøre din skiferie federe eller mere praktisk.

Vi har derfor samlet et udvalg af de bedste app’s, der vil kunne være nyttige når man tager på skiferie.

 

Skireport.com

Med app’en fra Skireport.com, kan du altid få de seneste rapporter om hvordan forholdene er på udvalgte skisports destinationer. Der er livecams, så du kan følge med live. Der er informationer fra alle de største Europæiske destinationer.

 

Zumobi Ski and Snow report

Denne app giver dig også en række oplysninger såsom skidybden, vejrmeldinger og andre brugbare informationer. Desuden er der livefeeds på Twitter, så man altid kan være opdateret. App’en er amerikansk, men er stadig godt opdateret om europæiske destinationer.

 

Ski Tracks App

Dette er den ultimative app hvis du ønsker at holde en statistik over dit skiløb. Mobilens indbyggede GPS holder styr på dine hastigheder, højdemeter og hvor længe du har løbet hver dag. Den kræver hverken tårlødst netværk eller roaming for at virke og den kan vise dine ruter på Google Maps. En rigtigt fed app.

 

Yelp App

Yelp er verdens største samling af restaurantanmeldelser. Her kan du finde informationer om næsten alle restauranter i Europa, så du nemmere kan vælge og finde det rigtig sted. Det samme gælder med barer og cafeer. Ingen grund til at vælge andet end det bedste.

 

Endomondo

De fleste kender Endomondo, der er en meget succesfuld dansk sportstracking app. Den er måske ikke dedikeret til ski alene, men kan stadig give dig nøjagtigt statistikker og andre hjælpsomme oplysninger om dit skiløb.

 

Ski Amadé app

Skal du til udvalgte steder i Østrig, så er Ski Amadé app’en for dig. Udover de sædvanlige vejrmeldinger og lign, så har den en oversigt over WiFi hotspots, toiletter og skiskoler.