De bedste afterski i Østrig

De bedste afterski i Østrig

april 4, 2017 0 Af Ski-xtreme

Hvad er det egentlig ved fterski, der er så pokkers sjovt? Man står med hattehår, sved på skjorten og tunge skistøvler, mens man hælder øl ned og synger tyske slagere. Det er noget der på alle måder burde være en rigtigt kikset tur i byen, men måske er det fordi, at alle andre også gør det, at man har besluttet, at det er det sjoveste i hele verden. Det er nemlig det sjoveste i hele verden.

Afterski er en fast del af unges skiferier. Det er en rigtig god måde at have det sjovt på, efter en hård dag på pisterne. Man har ondt i benene og trænger nok mest til en lur, men alligevel fester man hel natten og skråler med på ”Anton aus Tirol”, som gjaldt det livet.

Men hvor finder man den bedste afterski? To af de bedste finder du i Østrig.

 

MooserWirt, St. Anton

Dette er det måske mest kendte afterski i verden. Her er der tyrolerstemning, fadøl og skistølver for alle pengene. Penge og øl sendes gennem rummet i uden problemer, så man kan altid få sig en ny øl. Rygterne siger at der ikke sælges så meget fadøl noget andet sted i Østrig, som på MooserWirt.

 

Schatzi Bar, Ischgl

Her er endnu en af de helt store afterski i Østrig, nemlig Schatzi Bar. Der er charme og piger for enhver, med de dansende piger i traditionelle Dirndl’s bag baren og masser af iskold fadøl. Det er et perfekt sted at afslutte en rigtig god dag på ski. Musikken er en skøn blanding af slagere og moderne festmusik, så der er noget for enhver. En ekstra bonus er der jo, hvis du har lidt eurosedler med, da det altid giver et smil at putte dem i dansepigerne kavalergang