De bedste skisteder for ældre

De bedste skisteder for ældre

februar 8, 2017 0 Af Ski-xtreme

Det er ikke alle der bryder sig om det hektiske miljø der ofte omgiver skisport. Med børnefamilier, unge mennesker der holder vilde fester og den smeltedigel af liv og larm, der kommer af den slags. Nogen gange vil man bare gerne nyde ro og fred, samt en hyggelig tur på ski.

Det er jo ikke kun unge og børnefamilier, der kan have behov for en skiferie. Ældre mennesker skal også have muligheden uden at blive overvældede af det typiske miljø, der er på skisport resorts.

Heldigvis er der flere destinationer, der egner sig fremragende til ældre par, der vil nyde sneen og de luksuriøse hoteller i fred og ro.

 

Obertauern i Østrig

For de der gerne bare vil køre lidt på ski og nyde gode restauranter, så er Obertauern det helt perfekte sted. Hotellerne ligger lige på pisterne, så det er bare ud af døren og afsted. Prisklassen gør at det ikke er alle og enhver, der kommer hertil. Så hvis man søger et sted, der primært bliver besøgt at ældre mennesker, så er Obertauern i Østrig det helt rigtige sted. Det er aldrig overfyldt men stille og roligt, for de der nyder den type ferie.

 

Gressoney i Italien

Nær ved Monte Rosa i Talien finder man Gressoney. Med hoteller placeret på pisterne, går man fra kælderen og direkte ud på en lift. Nemmere bliver det ikke. Det er et sandt paradis for de ældre skiløbere, der sætter pris på fred og ro. Man møder sjældent andre gæster på pisterne og man kan for alvor nyde freden og roen. Den nærliggende by er et hyggeligt besøg værd, hvis man gerne vil opleve noget andet end bare sne og ski. Alt i Gressoney er stille, hyggeligt og roligt. En perfekt destination for ældre.