De bedste skiapps

De bedste skiapps

marts 4, 2017 0 Af Ski-xtreme

Skiapps kan være en stor hjælp på skiferien, men det er de færreste der kender markedets muligheder. Derfor har vi samlet en liste over de bedste skiapps til børnene, nybegynderne og de øvede.

De bedste skiapps til børnene

Det vigtigste, når det gælder skiture og børn er deres sikkerhed. Derfor kan det være en rigtig god idé at sørge for at ungerne har Google Maps App på deres telefon. Google Maps App er blevet opdateret således, at man også kan se skilifterne på de mest populære skiresorts. Det gør Google Maps App til en god tilføjelse på børnenes telefon. Sørg derfor for at den er installeret, og at de altid kan finde rundt. Dermed kan de aldrig fare helt vildt på pisterne.

Ski TrailMaps App kan ligeledes også vise kort over pisterne og laver også snerapporter. Fordelen ved Google Maps App er dog, at mange børn allerede er vant til den.

Hvis du har børn, som er rigtig dygtige på ski eller snowboard, så kan du læse mere om Ski Dice App under ”De bedste skiapps til øvede”.

 

De bedste skiapps til nybegyndere

Alle kan have glæde af Google Maps App og Ski TrailMaps App, som hjælper dig, hvis du har svært ved at finde rundt på pisterne.

Hvis du er interesseret i at lære området at kende, er der også PeakFinder Alps App, som viser navnene på bjergtoppene i nærheden i et smart panoramaview.

Er du den mere afslappede type kan Yelp også anbefales. Her kan du se anmeldelser af forskellige restauranter og barer i området.

De bedste skiapps til de øvede

Ski Dice App er uden tvivl én af de bedste apps til øvede ski og snowboard entusiaster. Appen fungerer som en terning, der viser, hvilke tricks du skal prøve på næste tur ned af pisten. Det er udfordrende og sjovt.

Derudover kan de øvede skiløbere også sagtens have stor glæde af de apps, som blev nævnt i forhold til børn og begyndere. Især de geografiske apps er gode, medmindre man kender området som sin egen lomme.