Den alternative herretur

Den alternative herretur

juni 21, 2017 0 Af Ski-xtreme

Det er altid populært at tage af sted med gutterne og få stablet en rigtig god herretur sammen. Der er rigtig mange ting man kan lave på sådan en herretur, og i stedet for den klassiske herretur til Prag og Tyskland, kan du med fordel tænke alternativt når herreturen skal planlægges.

En herretur udover det sædvanlige kan byde på nogle virkelig fede oplevelser.

Ski og hyttetur

En skitur er en virkelig fed måde at holde sin herretur på, da det har utrolige mange fede elementer i sig. At suse ned af pisterne om dagen og feste om aftenen er en kombination, som virkelig holder i længden. Der er flere muligheder i Europa for at finde de fede destinationer, som både har de fede pister og en lækker atmosfære når man er færdig med at stå på ski.

Det gælder lige fra Frankrig, Italien, Østrig og Skandinavien. Norge og Sverige har mange fede skisteder, der både har rigtig gode løjper og afterski fester. Det er desuden et rigtig godt sted at starte hvis man har nogle i gruppen, der ikke er de mest garvede skiløber.

Desuden er en hytte i  Norge eller i Sverige en god måde at bo. Her der er fantastiske muligheder for at se og opleve noget fantastisk natur, betagende udsigter og man kan ende med at få nogle oplevelser man ikke vil have været foruden.

Desuden er det ikke kun muligheder for at stå på ski, hvis man vælger en tur til Norge eller Sverige. Der er også mulighed for at gå på jagt.

Fat geværet og tag på jagt 

Det er blevet utroligt populært at få et jagttegn, så man får muligheden for at nyde jord-til-bord princippet (en direkte forbindelse mellem producent – naturen – og slutbrugeren – dig). Det er en god mulighed for at lave noget helt andet med gutterne, noget helt specielt faktisk. At gå rundt i den Svenske natur og være på jagt er helt sikkert noget som kan vække stor glæde.

Der er utrolig mange forskellige alternativer hvis man søger på ”jagtrejse Sverige” – det er ikke kun elge folk tager til Sverige for at skyde. Der er også vildsvinene og hjorte man kan jage.

Og hvis du ikke har et jagttegn er der ingen grund til at fortvivle. Der er mange steder rundt omkring i Danmark som tilbyder jagttegn – endda til rimelige priser og med hurtig eksekvering. Dermed kan du få et jagttegn på kort tid, så du kan komme afsted med drengene på en rigtig fed tur med kombinationen ski og jagt.

Husk den gode mad

En vigtig ting når man er på herretur er at også man får noget godt at spise. Desto ældre man bliver, desto mere fokus kommer der på den gode mad. For det handler det hele ikke kun om at drikke, men om at nyde maden, alkoholen og selskabet. Hvis man kræser lidt for maden kan det hurtigt blive et godt fundament for at overkomme de kolde, mørke aftener når man er på tur i Sverige eller Norge. Og det behøver ikke at koste en formue, før man kan få lækker mad. Hvis man handler med omtanke og laver en plan for turen, kan du hurtigt få stablet noget lækkert på benene.

Selvom det måske ikke er en herretur, som alle gør sig i, er den værd at tænke. For sådan en tur byder på nogle helt unikke omgivelser, der munder i oplevelser man gerne vil have sammen gutterne. Få fat i gutterne og pak din taske. Hvis du ikke har en taske, der passer den slags herretur så fortvivl ikke. Ved at følge dette link kan du finde alle slags tasker, som passer til den tur du skal på.

Herretur i Danmark

Skal herreturen afholdes i Danmark, så er muligheden for leje af sommerhuse altid en klar mulighed. Her er udvalget stort og hjemturen nem, så det giver bedre plads til en vild herretur.