Få den billigste skiferie i Europa

Få den billigste skiferie i Europa

marts 10, 2017 0 Af Ski-xtreme

Østrig, Frankrig og Italien lyder som fantastiske destinationer, når man skal på skiferie. Der er uheldigvis også meget populære, og det gør dem i mange tilfælde også ufatteligt dyre.

Hvis budgettet er lidt stramt, er der imidlertid andre destinationer, som du kan overveje, hvis du vil have den billigste skiferie. En familie på fire kan nemt spare op imod 10.000 kroner ved at vælge et skiresort i Østeuropa.

Skiferie i Tjekkiet

Hvis du vil på skiferie i Tjekkiet, bør du overveje én af de fire skisteder, som ligger i Krkonoše-bjergene i den nordligste del af Tjekkiet.

Det nordlige Tjekkiet er et godt valg, hvis du gerne vil spare penge på rejsen og samtidig have stor sandsynlighed for, at der er sne.

De fire skiresorter i Tjekkiet, som du bør kigge nærmere på er Špindlerův Mlýn, Černá Hora, Harrachov og Rokytnice nad Jizerou. Vælger du én af disse skisteder, kan din ferie ikke gå helt galt, og der er garanti for, at du sparer penge.

 

Skiferie i Bulgarien

Det er først for ganske nyligt at Bulgarien er kommet på kortet som skisted for danskerne. Det kan tydeligt ses på priserne, som er meget lave, så der er god chance for at gøre et kup. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at ikke alle skisteder i Bulgarien lever op til en danskers forventninger til et skiresort.

Hvis du vil være sikker på at finde en destination, som kvalitetsmæssigt kan leve op til andre skisteder, bør du overveje at kigge nærmere på Bansko eller Pamporovo.

En bonusoplysning i forhold til Bulgarien er, at du i mange tilfælde kan komme afsted til halv pris, hvis man sammenligner med de mest populære destinationer i Centraleuropa.

 

Skiferie i Polen

Polen er én af de Østeuropæiske destinationer, som ligger tættest på Danmark. Det gør den til et oplagt valg til familier, som gerne vil køre selv. Som de andre lande i Østeuropa vælges Polen oftest som rejsemål på grund af de lave priser.

Hvis du vil til Polen, bør du kigge nærmere på områderne Szklarska Poreba, Karpacz og Zakopane.