Find de bedste steder at stå på ski

Find de bedste steder at stå på ski

januar 27, 2017 0 Af Ski-xtreme

Der er ikke nogen vej uden om det. Den danske vinter er dødssyg. Det konstant skift mellem lunt og koldt, gør det fuldstændigt umuligt for skientusiaster at nyde deres favoritsport. Selv hvis vi skulle være så heldige at få en god mængde sne, så er det meget begrænset med bakker og passende steder i landet.

Så hvad stiller man op? Jo man pakker naturligvis sine ting, bestiller en ferie og tager afsted, imens man går jagt efter de bedste steder at stå på ski.

Herunder nævner vi nogle af de bedste skisportssteder, som Europa kan byde på, så selv den mest ihærdige skisportsfanatiker, kan få stillet sin lyst til at gøre løjperne farlige.

 

Østrig

Der er ingen tvivl, Østrig simpelthen er som skabt til skisport. Det er et land dækket af bjerge, men også tilpasmange bløde bakkede områder, som arter sig ganske fremragende til skisport. Steder som Lofer, Obertauern, St. Anton og Kitzbühel er bare nogen af mange steder, som tilbyder på oplevelser i sneen, både for øvede og for nybegyndere.

 

Norge

Norge ligger tæt på og har også utroligt mange lækre områder, der egner sig fantastisk til skisport. Sproget er nemmere forståeligt for os stakkels danskere, og generelt er deres kultur mere som vor egen, så for mange vil det være en god måde at få smag for skisporten på. Nogle af de bedste steder i Norge inkluderer blandt andet Lillehammer, Harpefossen, Skeikampen, Tryvann og Halfjell.

Der er noget for enhver smag og for ethvert niveau, hvad enten man foretrækker Østrig, Frankrig, Norge, Schweiz eller noget helt andet.

 

Så fortvivl ikke hvis du føler, at Danmark er lidt for gråt og lidt for vådt, for der er masser af fede muligheder for at stå på ski indenfor en ganske overskuelig rækkevidde. Godt tur.