Guide: Mini get-away

Guide: Mini get-away

februar 27, 2018 0 Af Ski-xtreme

På trods af, at kalenderen siger, at det er marts i denne uge – føles det bestemt ikke som forår. Vi har minusgrader og frost hver dag når vi tager afsted på arbejde, og når vi skal hjem igen. Men alligevel vil sneen ikke lægge sig og selv, hvis den gjorde, ville vi ikke have noget sted at tage skiene på. Længes du også efter skiferie, men har ikke muligheden for at tage fri fra hverdagens forpligtelser? Så tipper vi til destinationer, hvor du kan tage med familien på weekendtur i sneen.

Isaberg

Isaberg er et familievenligt skiparadis, hvor familiens nybegyndere og øvede kan blive udfordret. Det tager blot fire timer at køre til Isaberg fra København. Dette gør Isaberg til en attraktiv skiferiedestination, og er perfekt til en weekendtur.

Vallåsen

Vallåsen er blot 162 kilometer fra København og er derfor en oplagt destination. Vallåsen er perfekt til familier, hvor børnenes udvikling er i fokus. Vallåsens 11 pister er primært grønne og blå, og er derfor ideel for familiens nybegyndere. Alle pister er dækket af snekanoner, og der er derfor garanti for sne.

Stortenshöjden/Annaboda

Dette skiområde ligger 565 kilometer væk, hvilket tager omkring 6 timer i bil fra København. Stortenshöjden/Annaboda passer ideelt til dem, som enten ønsker at stå på langrend eller ønsker at blive udfordret. I dette område ligger Höjdarparken nemlig, hvor der blandt andet er rails, bokse og kickers.

Mullsjö

Mullsjö ligger 4 timer i bil fra København. Her findes der pister i alle farver, og er derfor ideel for en familietur, hvor kompetencerne er forskellige. I Mullsjö er der anlagte en øvepist, hvor der ikke er krav om liftkort, så der kan man gratis benytte pisten, hvis man ikke er den store skiløber.