Her kan du stå på ski i påsken

Her kan du stå på ski i påsken

marts 27, 2018 0 Af Ski-xtreme

Langt de fleste danskere har fri henover påsken, så hvorfor ikke tage på en lille skitur? Mange tror fejlagtigt, at man kun kan stå på ski om vinteren eller omkring vinteren. Dog er der maser af skisportssteder, som har snegaranti her i påsken. Og det er ikke blot nede i Alperne. Du behøver faktisk ikke at tage længere væk end til Norge eller Sverige for at kunne stå på ski. I denne artikel finder du en række skisportsdestinationer, hvor der med garanti er sne.

Trysil

Tysil ligger i Norge og er desuden landets mest populære, største og snesikre skisportsdestination. Trysil har hele 66 nedfarter, hvor der blandt andet er 11 sorte piste og 21 grønne. Der er derfor noget til alle niveauer, som man kan have, hvilket gør Trysil til en ideel destination for en familietur. Trysil ligger omkring 500 kilometer fra Göteborg, hvilket er en afstand man sagtens kan klare at køre på en enkelt dag. Hvis du vil prøve noget andet en alpinski, kan du for eksempel prøve langrend. I Trysil er der hele 100 kilomenter præparerede og afmærkede løjper, hvor man kan prøve langrend an.

Idre Fjäll

Idre Fjäll ligger i Sverige og der er blot 580 kilometer til fra Göteborg. I Idre Fjäll er der hele 40 piste og 27 lifte. Der er derfor med garanti noget for alle niveauer. Hvis man ikke bliver udfordret nok på de sorte pister, så kan man tage en tur til Snowpark, hvor der alt fra grønne til sorte sværhedsgrader. Hvis du ikke er stor fan af de klassiske alpinski, så kan du prøve snowboard eller langrend. Hvis det er første gang, at du skal prøve disse, tilbyder Idre Fjäll skiskole med certificerede instruktører. Idre Fjäll er derfor en ideel skisportsdestination, som passer til hele familien.