Kombiner ski- og spaferie

Kombiner ski- og spaferie

februar 26, 2017 0 Af Ski-xtreme

Skiferie er populært, men også fysisk hårdt! Derfor vælger flere og flere danskere at kombinere ski- og spaferie, så de får det bedste fra to verdner på ferien. Kombinerede ski- og spaferie er i de seneste år blevet meget populære, og det er der især to grunde til.

Pleje af ømme muskler

En dag på pisterne kan nemt give ømme muskler. Derfor er der mange, som nyder ekstra godt af muligheden for at afslutte dagen med spabehandlinger.  Behandlingen kan også øge lysten til at komme ud på pisterne dagen efter, da der er mindre risiko for ømhed på anden dagen.

Spabehandlingernes fokus er oftest på opvarmning og blødgøring af musklerne. Det gør dem mere modtagelige overfor massage, som løsner dem op. Dette kombineres tit med andre former for spabehandlinger – eksempelvis ansigtsmasker eller aromaterapi.

 

Perfekt til familier med delte holdninger

En kombineret ski- og spaferie er perfekt til familier, hvor der er delte holdninger om, hvad en ferie skal indeholde. Selvom dele af familien er bidt af skisport, så er der ingen garanti for, at alle føler samme entusiasme. Hvis I er en familie, hvor ikke alle er lige begejstrede over en ferie med fysisk anstrengelse, så kan en kombineret ski- og spaferie være perfekte for jer.

Heldigvis begynder flere og flere skiresorts af få øjnene op for potentialet ved at kombinere disse to ferietyper, og derfor findes der spasteder på de fleste store skiresorts i dag. Der arrangeres også ferier med specifik fokus på både spa og ski, så I har mulighed for at booke spaoplevelser hjemmefra.