De mest børnevenlige skisteder i Europa

De mest børnevenlige skisteder i Europa

februar 18, 2017 0 Af Ski-xtreme

Ski er en familiehobby for mange, og hvis man har prøvet at rejse med børn, så ved man også, at det er vigtigt at vælge børnevenlige skisteder. Vi har samlet de bedste steder i eu. Har man mindre børn, kan det især være vigtigt at bo i nærheden af grønne og blå pister, så de mindste har mulighed for sikkert at stå på ski.

Derfor har vi lavet en liste over de mest børnevenlige skisteder i Europa, så I trygt kan finde den næste skiferie for hele familien. De er udvalgt på grund af deres børnevenlige pister og børnevenlige lifter samt gode familiehoteller.

Børnevenlige skisteder i Norge og Sverige

For børnefamilier er især Norge og Sverige det populære valg, og det er der god grund til. Begge lande har adskillige skisteder, som er yderst børnevenlige. Faktisk er det stort set umuligt at finde steder, som ikke er børnevenlige.

I Norge er det Trysil især et skisted, som bør fremhæves. Du finder Trysil blot tre timers kørsel fra Oslo-færgen. Selve området har et utal af børnevenlige pister. Eneste ulempe er, at området kan være særdeles koldt i januar.

I Sverige er det især Sälen, som er det populære valg. Der er noget længere rejseafstand, men det er mindre relevant, når man til gengæld kigger på antallet af børnepister.

Børnevenlige skisteder i Østrig, Italien og Frankrig

Skisteder i Østrig, Frankrig og Italien er generelt ikke så børnevenlige som dem man finder i Norge og Sverige. Alligevel er der mange familier, som vælger dem, da de har haft mange gode minder der.

I Østrig kan Wagrain fremhæves som en børnevenlig destination.

I Italien kan Livigno anbefales, da området har meget brede pister, som er yderst børnevenlige og gode steder for nybegyndere at øve sig.

Hvis Frankrig er valget for årets skiferie, så er Valmorel et godt valg. Valmorel by er bilfri, og der er direkte adgang til adskillige blå og grønne pister.