De mest populære skidestinationer for unge

De mest populære skidestinationer for unge

februar 12, 2017 0 Af Ski-xtreme

Når man er ung og fuld af energi, så skal der fest og farver på tilværelsen og helst så tit som overhovedet muligt. Det gælder også når man tager på skiferie. Så skal der festes og man skal nyde de vilde afterski parties som gør, at man får de fedeste oplevelser og sjoveste minder.

Det er bare ikke helt så sjovt, hvis man ender på et familiehotel, hvor der skal være ro klokken 22 og hvor man konstant falder over 6-årige ude på pisterne. Hvis man gerne vil have fart over feltet og vilde parties om aftenen, så skal man sørge for at vælge den helt rigtige destination.

 

Alpe d’Huez i Frankrig er det vildeste skisted for unge

For unge skiløbere der er ved at sprænge af energi og festlys, så er det også meget vigtigt at destinationen passer til dette behov. De vil gerne lægge mange piste kilometer bag sig og så ellers have vilde fester om aftenen. Til dette behov er Alpe d’Huez i Frankrig det perfekte mål. Man kan passende arrangere skitur for hele sin klasse, da turen ikke behøver koste en formue. Man indlogeres i små lejligheder, så man kan fokusere på det vigtigt, nemlig at løbe på ski og feste.

Med afterski parties og masser af gang i den, er Alpe d’Huez et helt indlysende mål for de unge mennesker, der ved hvad de vil have.

 

Val Thorens i Frankrig er alle pengene værd

Der er masser af valuta for de unges penge, når man tager til Val Thorens. Det er et skisportssted, der ikke koster så mange penge, som de mere populære destinationer. Det betyder dog ikke at det er kedeligt.
De mere modne skiløbere vil nok foretrække steder som Ischgl eller St. Anton i Østrig, men det koster også så meget mere. Frankrig mangle måske afterski-steder, men det betyder ikke at de unge ikke kan feste igennem og have det sjovt.