Planlæg skirejsen

Planlæg skirejsen

maj 1, 2018 0 Af Ski-xtreme

Har du planer om at stå på ski, når vejret igen tillader det? Så er det en god idé at booke skirejsen allerede nu. Ved at planlægge din skirejse i god tid, kan du sparer masser af penge, så hvorfor ikke allerede få styr på det endnu? I denne artikel guider vi dig til, hvor din næste skirejse skal gå til og hvad du skal planlægge i forbindelse med den.

 

Trysil

Trysil er Norges mest populære skisportssted og er derfor en oplagt skidestination. Trysil passer perfekt til hele familien i og med, at der er over 67 nedfarter i alle farveniveauer. Der er både børnepister, hvor de mindre øvede skiløbere kan forbedre sig og nyde pisterne. Hvis man derimod ønsker mere udfordring, kan man prøve en af destinationens sorte pister, hvor slev den mest garvede skiløber skal holde en pause.

Trysil er placeret central i Skandinavien, hvilket betyder, at der er lang tid havet. Det resulterer i, at Trysil er Norges mest snesikre destination. Du kan derfor med fordel planlægge din tur til Trysil.

Har du og dine medkompagnoner aldrig stået på ski før, så kan du leje ski og skistøvler på stedet i stedet for at skulle ud og investere i dyrt skiudstyr, når du ikke er helt sikker på, at ski er noget for dig. Hvis du derimod ved, at du elsker at stå på ski, så kan det være en god idé at investere i skiudstyr, da priserne på skileje er dyr i forhold til, hvad man får. Hvis du ønsker at kombinere din skiferie med en storbyferie i Oslo, så er der blot 2,5 times kørsel fra Oslo til Trysil og begge destinationer er derfor en mulighed. Du kan finde et hotel i Oslo lige her.

 

Sälen

Sälen er et yderst populært skisportssted, som består af fire skiområder; Hundfjället, Tandådalen, Högfjället og Lindvallen. Der er over 100 skibakker og er derfor af stor størrelse. Sälen har ligeledes noget for alle niveauer, og er derfor oplagt til hele familien. Man kan ligeledes få skiundervisning, hvis man ønsker at få lært flere teknikker. Hvis du mener, at du har nok erfaring og står sikkert på ski, så kan du prøve en af Sälens mange snow parks, hvor der er alt for hop til velodromer, hvor adrenalinen med garanti bliver skudt i vejret. Hvis du ikke er til de klassiske alpinski, er der ligeledes mulighed for at stå på snowboard eller langrend. Når du om eftermiddagen trænger til en pause fra pisterne, er der masser af restauranter, hvor du kan få en godt måltid og blive ladet op til den næste dag. Der er ligeledes varmestuer, hvor du kan slappe af og nyde tiden med dine medrejsende.