Sådan holder du varmen på skiferien

Sådan holder du varmen på skiferien

juli 11, 2017 0 Af Ski-xtreme

En isende kulde, en hård vind og kolde lemmer – det er noget alle, der har været på skiferie, kan associere sig selv med. Og en irriterende kulde kan hurtigt lægge en damper på det ellers varme humør, der er blevet bragt med op fra Danmark.

Derfor skal du altid sørge for at holde ekstra godt på varmen, også når du er på skiferien om sommeren. En skiferie hvor du holder dig varm er altid at foretrække – derfor får du her nogle gode råd til hvad du skal fokusere på, så du holder varmen på skiferien.

Undertøj

Til daglig går du måske kun i det mest essentielle undertøj (boxershorts eller trusser/bh), men på skiferien er det nødvendigt at få en god morfar stil og finde de lange underbukser og trøjer frem. Det er på ingen måde det mest sexet at gå rundt med, men det er en nødvendighed, hvis du gerne vil holde på varmen. Med varmt undertøj har du en god basis til at få en fantastisk dag på løjperne.

God jakke

En skiferie er selvfølgelig en obligatorisk del af skiudstyret, men det er værd at tjekke efter om du har en god nok jakke, så du holder varmen. Selvom den gamle jakke har mange kære minder sig med, så er de huller den og slidtage ikke så kært, når du først vælter rundt i sneen. Den kolde sne og vind der kommer ind på din krop er ikke særlig fedt at få konstant. Invester derfor i en god jakke, der både er varm og vindtæt – men hvor du samtidig er fleksible, så du kan få nogle fede dage på løjperne.

Varm hytten

Der er ofte en stor variation når det kommer til hoteller og hytter, når det kommer til skiture. Det er ikke altid det er ligegodt isoleret og du nemt komme til at fryse. Radiatoren virker måske ikke efter hensigten og ruderne i vinduerne ligner ikke termoruder, som holder kulden ude. Og selvom det er sommer, så er det stadig koldt når du er på skiferie – der er jo trods alt sne. Derfor kan du med fordel investere i mobil varmer eller en biopejs og medbringe bioethanol. En mobil varmer du kan tilslutte en stikkontakt. På den måde varmer du rummet op, i tilfælde der ikke er noget som virker. Du kan nemt få et indblik i hvad en mobil heater kan lige her.

Spis og drik godt

En vigtig ting at huske er at få masser af varm mad og drikke ind i kroppen. Selvom kold mad er lækkert, så varmer det ikke din krop. Så sørg for at din mad er varm og drikke god varm kaffe – du holder ikke alene varmen, men får samtidig også energi til kroppen.

Med de her ting i bagagen får du en komfortabelt skitur – uden de store bekymringer om kulden.