Sådan planlægger du en billig skiferie

Sådan planlægger du en billig skiferie

juni 1, 2017 0 Af Ski-xtreme

Skiferien kan hurtigt blive en dyr affære, da du både skal betale for transport, overnatning, udstyr, kolde øl og mad, liftkort og meget andet. Skiferien kan dog planlægges på budget – det handler bare om, at du ved, hvordan du finder de billigste alternativer. Vi guider dig med seks tips til en billig skiferie, og hvem ved? Måske du får råd til flere dage i sneen.

Pakkeløsning eller ej?

Det er en smule mere krævende at sammensætte din egen skiferie fremfor at købe en færdig pakke. En stor del af skiferiemarkedet er folk, der selv arrangerer deres skiferier, hvilket ofte er langt billigere end pakkeløsningerne. Du kan ofte booke både hotel og fly langt billigere – det kræver blot, at du har en smule tålmodighed til selve informationssøgningen, så du kan finde frem til disse. Når du selv planlægger din skiferie, skal du overordnet set arrangere følgende:

  • Transport
  • Overnatning
  • Liftkort
  • Forsikring
  • Leje af udstyr.

Hvor skal turen gå hen?

Det er ingen hemmelighed, at Frankrig og Schweiz hører til de dyreste skirejsedestinationer. Traditionelt set er Andorra, Livigno i Italien, Spanien og destinationer i Østeuropa i lande som Polen, Rumænien og Bulgarien billigst. Hvis ikke det er en prioritet for dig, at der findes et sprudlende natteliv, kan de mindre byer ofte være et fordelagtigt valgt.
Det handler altså om, at du finder en billig skidestination.

Find billig overnatning

Det er efterhånden blevet utrolig nemt og enkelt selv at booke overnatning på nettet. Det billigste er ofte at vælge en skilejlighed, hvor du selv skal sørge for mad og drikke på turen – det er især et oplagt valg til familier. Du kan spare mange penge ved at vælge en skilejlighed fremfor et hotel.

Det er nemt at finde billige flybilletter

Som ved overnatning har det aldrig været nemmere og mere gennemskueligt at finde billige flybilletter online. Der kan være utrolig mange penge at spare, hvis du kan få fingrene i billige flybilletter til din skidestination. Denne hjemmeside hjælper dig med at finde flybilletter på en nem, enkel og tidsbesparende måde.

Liftkortet: overvej det nøje

Der skal også købes et liftkort, som ofte købes direkte ved liften, og der er ofte ingen penge at spare ved at købe dette hjemmefra eller på forhånd. Men det er til gengæld værd at overveje, hvilket type liftkort du skal bruge, så du ikke betaler for noget, som du ikke skal bruge.

Leje af udstyr

Hvis du vælger at leje udstyr hjemmefra, kan du være heldig at spare en god portion penge. Du kan med fordel tjekke, om dit hotel eller hostel har nogle fordelagtige aftaler med lokale butikker, så du kan spare penge.