Skidestinationer for hele familien

Skidestinationer for hele familien

februar 10, 2017 0 Af Ski-xtreme

Når man skal have hele familien med på skiferie for første gang, så er der naturligvis en række ting, som man skal være opmærksomme på. Det er nemlig ikke alle skisportssteder, der egner sig lige godt til børn og meget unge skiløbere, der mangler rutine og erfaring med ski.

Skisportsmiljøet er ofte overrendt af unge mennesker, der elsker at feste og løbe lidt vildere på ski, end de fleste andre. Derfor bærer hotellerne på disse destinationer også ofte præg af, at der skal være fest og ballade. Det er ikke det mest velegnede sted at tage hen, hvis man har små børn.

Med småbørn skal man sikre sig at der er tilbud, hvor man kan få dem passet eller hvor man kan more sig sammen. Det kan hurtigt blive kedeligt for de mindre, hvis mor og far bare står på ski hele dagen, mens de selv er placeret i et pasningstilbud.

 

Wagrain i Østrig er perfekt til familier

Et af de helt store danskersteder i Østrig. Wagrain har på alle tidspunkter i højsæsonen ca. 20 skilærer ansatte, der alle er danske. Det betyder at ens børn kan få den undervisning i skiløb, som er påkrævet for at de kan få en sjov tur.

Byen er indrettet sådan, at børn kan komme med over det hele og få en fantastisk oplevelse. Mange børnefamilier vælger Norge eller Sverige, når de skal på den første familie skiferie, men før eller siden ender de fleste i Østrig, fordi vejret er bedre og simpelthen perfekt til ski.