Skiferie i USA

Skiferie i USA

april 18, 2017 0 Af Ski-xtreme

Det har aldrig været billigere at tage til USA, end det er i øjeblikket, da der er kommet priskrig over Atlanten. Det betyder også, at du endelig har muligheden for at tage på skiferie andre steder end i Europa.

Det er ikke, fordi det ikke er fantastisk at tage på skiferie i Europa, men hvis du har gjort det hvert år de sidste 10 år, så vil du måske gerne prøve et nyt sted.

Her giver vi nogle bud på, hvor du kan tage hen, hvis du skal på skiferie i USA.

 

Colorado

Staten Colorado er nok en af de mest kendte skisteder derover, da det er her at Aspen ligger. Aspen er der, hvor alle de rige tager hen og tager på skiferie, og derfor er hotelpriserne også steget voldsomt de sidste par år i det område. I hvert fald hvis du vil bo i selve Aspen.

Hvis du kun er der for at stå på ski, så har du ikke samme problem, for du kan godt finde billige hytter rundt omkring i Rocky Mountains, hvis du kigger på AirBnB. Hvis I samtidig lejer en bil, kan I altid selv tage ind til Aspen og kigge.

 

Utah

Her har de også vildt mange fantastiske skisteder og på en amerikansk skiside kårede de på et tidspunkt Park City i Utah som et af de bedste skisteder. Det gode ved Utah er, at priserne er en del bedre end f.eks. Aspen.

Hvis du flyver til Las Vegas, kan du køre derop på ca. 7 timer. Fordelen ved at gøre det er, at flybilletterne er langt billigere til Las Vegas fra Danmark, hvor du stort set altid kan få nogle gode priser.

Hvis du skal af sted med gutterne, så er det oplagt lige at tage et par dage i Las Vegas, inden I tager videre på skiferie.