Skiområder hvor du er sikret sne i påsken

Skiområder hvor du er sikret sne i påsken

februar 4, 2017 0 Af Ski-xtreme

Når man vælger at tage på skiferie i påsken, så kan man godt risikere at det bliver en noget tam oplevelse, for det er langt fra alle steder, der har garanti for sne på denne tid af året. Det er simpelthen så ærgerligt at have brugt en masse penge på en skiferie, for så bare at finde tomme pister og snefrit vejr.

Men man kan heldigvis finde steder, der stadig garanterer sne også selvom vi når frem til påsken. Læs med herunder, hvor vi afslører de bedste skisportsområder til en ferie i påsken.

 

Her kan du finde sne i påsken

I de franske alper, kan du stadig være ret sikker på at du finder masser af sne, så du kan få en skiferie i påsken, især hvis du vælger områder som: Tignes, Val Thorens og Val d’Isère. Fælles for alle disse områder er, at de alle ligger 3.000 meter eller mere over havets overflade.

Har man ikke lyst til at tage så langt væk som Frankrig har Norge også stadig en masse sne, hvis man vælger det rigtige sted. Det kunne f.eks. være Geilo, Kvitfjell og Trysil.

Schweiz er en gammel klassiker for skisports entusiaster og hvis man vil have en skiferie udenfor sæsonen så kan man med fordel rejse til Saas Fee, Zermatt og St. Moritz.

Alle disse lokationer, garanterer stadig en stor mængde sne, selv heromkring påsken. Det er en oplagt mulighed for at komme på en ferie, der oven i købet vil være billigere, fordi det ikke er højsæson. Så planlæg din skiferie i påsken allerede nu, og få en dejlig oplevelse for hele familien.