Skiområder med sjov og underholdning for alle

Skiområder med sjov og underholdning for alle

februar 6, 2017 0 Af Ski-xtreme

Når man skal have hele familien med på skiferie, så er det vigtigt, at man sørger for, at der er noget for alle ellers kan det hurtigt blive en kedelig affære for nogen. Det er jo ikke specielt sjovt for de mindste, hvis mor og far bare er ude på pisterne hele dagen, mens de selv er placeret i en børneafdeling. På en familieferie skal man være sammen og det betyder at de små skal med på pisterne og opleve ting med sine forældre.

Heldigvis er der masser af gode skidestinationer, der har masser af events og arrangementer til hele familien. Uanset alder. Det gør at man har gode oplevelser sammen og dermed får mere ud af ferien.

Vi har samlet en række af de bedste familiedestinationer herunder.

Wagrain i Østrig

Hvis man skal finde en destination, der virkelig kæler for hele familien og giver en masse for pengene, så er det Wagrain. Det er beliggende i det vidunderlige Østrig og har en masse gode pister, hvor folk i alle aldre kan bolte sig på ski. Desuden er der masser af gode underholdningstilbud for hele familien, både med og uden ski.

 

Isaberg i Sverige

Hvis man har helt må børn og ikke ønsker at trække dem med på en lang rejse, så er der kun 300 fra København et dejligt skiområde ved Isaberg. Det er ideelt for de, der skal have de små med på skiferie for første gang. Der betyder dog ikke, at det behøver at være kedeligt for de ældre. Der er masser af aktiviteter, så man kan have en god skiferie uanset alderen. Den nære beliggenhed, gør det til en dejlig skidestination.

 

Val d’Isere i Frankrig

Hvis det skønne Frankrig trækker i jer, så kan man næsten ikke finde bedre end Val d’Isere. Med 300km sammenhængene pister, burde man kunne få stillet selv den værste skitrang. Derudover er der masser af gode tilbud til hele familien, så man kan blive underholdt hele dagen. Svømning, Squash, klatring, multisport og wellness er blot nogle af de mange aktiviteter.