Tag på skiferie til sommer

Tag på skiferie til sommer

maj 15, 2017 0 Af Ski-xtreme

Når snakken falder på skiferier og den slags, så er det umiddelbart noget, som man forbinder med vinteren og vinterferie. Det er nærmest paradoksalt at tale om skisommerferie, men faktisk så er det noget, der bliver mere og mere udbredt. Der findes nemlig masser af destinationer, hvor man kan komme til at stå på ski, selv om sommeren, hvor man ellers render rundt i shorts og sandaler.

De bedste destinationer til sommerskiferie

Som man måske kan regne ud, så er det ikke så meget Østrig og Schweiz der er de indlysende skidestinationer i juli måned: De har typisk sæson fra september til maj, men hvor skal man så tage hen?

Vore nabo mod nord kunne være et oplagt svar. Norge har skisportssteder så langt mod nord, at det ikke betyder så meget om det er juli eller december. Folgefonna er et norsk skiresort, der har åbnet fra maj til september og som byder på enestående skisportsoplevelser, selv når resten af Europa ligger ved poolen og spiser is. Så hvis det med solferie ikke lige er noget for dig, eller hvis du vil prøve noget nyt, så tag på en skisommerferie. Det er i hvert fald noget, man kan fortælle vennerne om, når man kommer hjem.