Tag på skiferie i Stöten med familien

Tag på skiferie i Stöten med familien

marts 12, 2018 0 Af Ski-xtreme

 

Vi befinder os i årets første forårsmåned, men dette er ikke ens betydende med, at skisæsonen er slut endnu. Der er mange gode skidage tilbage, hvorfor man ikke behøver at holde sig fra at booke ture helt endnu. I denne anledning vil vi komme med et forslag til, hvor turen med fordel kan gå hen, hvis man leder efter et sted at tage på ski med familien, nemlig Stöten i Sverige. Nedenstående vil vi komme ind på, hvorfor denne destination er godt egnet til en skitur med familien.

 

Perfekt til en miniskiferie

 

Hvis man er en travl familie, der ikke har tiden til at være væk fra Danmark i længere tid ad gangen, er Stöten perfekt. Dette skyldes, at det jo ikke ligger særlig mange kilometer væk fra Danmark komparativt med mange andre skisportssteder i Europa.

Stöten er stort, men det er utrolig nemt at navigere rundt i. Derfor behøver man ikke en hel uge til at udforske pisterne og til at lære stedet at kende, hvilket gør det meget overkommeligt at tilbringe en kort ferie der. Vær altså ikke nervøs for at booke en miniskiferie til Stöten, som du eksempelvis kan gøre hos Stenaline.dk.

 

Børnevenligt

 

Stöten er ydermere egnet perfekt til familier med børn i yngre aldersgrupper. Der er mange forskellige aktiviteter, som personalet sørger for at underholde børnene med, hvis ikke de skal stå på ski. Dette dækker over alt lige fra en nøje planlagt skattejagt ude i sneen til at kælke ned af pisterne.

Det er altså muligt at lade sine børn være i selskab af personalet, hvis man som forældre ønsker at stå lidt på ski selv. Hvis dette ikke er formålet, vil man altid kunne lege med!

I Stöten er der en spa, som er delt op i en voksen og børneafdeling, hvilket betyder, at børnene også kan få lov til at slå deres indre vandhund løs!

 

Alternative aktiviteter

 

Hvis man ønsker at lave andre aktiviteter end at stå på ski, så er dette også muligt. I Stöten har man fx mulighed for at tage på snescooter safari, hvor man får lov til at komme ud og udforske landskabet. Her vil der være chance for at opleve det livlige dyreliv, der befinder sig i disse omegne, hvor der sjældent er menneskelig aktivitet.

Derudover kan man komme på en klassisk slædetur rundt i bjergene, hvor man bliver trukket rundt af klassiske svenske bjerghunde. Dette er en helt unik oplevelse, som sent vil blive glemt, hvis man griber muligheden!

 

Der er altså flere gode grunde til, at den næste skidestination, man begiver sig ud til, er Stöten. Som førnævnt kan turen bookes hos Stenaline, hvis man ønsker at fjerne noget af besværet.