Udnyt weekenden og tag på mini-skiferie

Udnyt weekenden og tag på mini-skiferie

februar 28, 2017 0 Af Ski-xtreme

Hvis du elsker at stå på ski, så kan det være, at du ikke synes én enkelt skiferie er nok. Desværre kan en skiferie nemt blive en dyr affære. Heldigvis er der også mulighed for at udnytte ledige weekender til en mini-skiferie. Læs med her og lær mere om, hvordan du gør.

Østrig eller Italien

Østrig og Italien er populære destinationer for skiglade danskere. Hvis din skiferie kun er en forlænget weekend, så er det imidlertid ikke sikkert, at de er det rigtige valg. Vælger du Østrig eller Italien, så vælger du samtidig også at flyve derned. Kør-selv er ikke en mulighed på grund af den lange afstand.

Vil du gerne til Østrig eller Italien, så bør du vælge områder, der befinder sig i nærheden af lufthavn, hvor der er direkte forbindelse til Danmark. Eksempelvis Wagrain og Cervinia ligger tæt på lufthavn.

 

Med færge til Oslo

I forhold til Østrig eller Italien er Norge en nemmere tilgængelig løsning, hvor du kan sejle med færge. Der arrangeres forlængede weekendture med DFDS Seaways, som du kan læse mere om her.

Hvis du gerne vil have en billig rejse, bør du booke den i god tid i forvejen. Det er desuden også billigere, hvis du lægger den korte ferie på hverdage, selvom weekenden nok er en nødvendighed for de fleste. Det kan desuden være en god idé at udnytte tiden på ferien bedst muligt ved at planlægge afrejsetidspunkterne, så du ankommer tidligt og tager afsted sent.

Rejs til Østeuropa

Hvis du trænger til en hurtig mini-skiferie som opvarmning til den rigtige ferie, kan du også overveje en minirejse, som går til Østeuropa. Østeuropa kan byde på mange dejlige skiresorts – blandt andet i Bulgarien og Polen. De er ikke nær så populære som de centraleuropæiske, og derfor er prisen også lavere.

Det gør flere af de østeuropæiske lande til en god valgmulighed til en lille mini-skiferie