Vild med offpist? Tag til disse destinationer

Vild med offpist? Tag til disse destinationer

januar 26, 2017 0 Af Ski-xtreme

Der er bare ikke noget sejere end at løbe offpiste. Følelsen af at man har total frihed og ikke nødvendigvis altid skal løbe i andres spor er stærkt vanedannende. Så hvis du ikke har prøvet allerede, så er det bare med at komme i gang og få en oplevelse, som du aldrig har prøvet magen til.

Men så kommer der automatisk et nyt spørgsmål. Hvor skal jeg løbe offpiste? Hvilke destinationer er de bedste til formålet?

Vi har samlet en række destinationer, der alle egner sig rigtigt godt til offpiste skiløb.

 

St. Anton am Arlberg i Østrig

Dette er uden tvivl Østrigs absolutte offpiste paradis. Det er desuden et af de mest populære og spændende skisteder overhovedet i Østrig, så det kunne ikke være bedre. En rigtig god kombination af touringmuligheder og offpiste gør St. Anton til et mål, som man absolut skal besøge. Terrænet er stejlt og ganske udfordrende, så der er noget for den eventyrlystne.

 

Chamonix i Frankrig

Hvis du er emre til de franske pister og skisportssteder, så må du absolut ikke snyde dig selvfor det legendariske Chamonix. Du får her muligheden for at kombinere klatring og skiløb, hvilket præsenterer dig for nogle vanvittigt flotte offpiste områder, der bare venter på dig og dine ski. Le Grand Montet er det måske mest populære offpiste bjerg i hele verden, så det er en oplevelse, man simpelthen skal opleve.

 

Zermatt i Schweiz

Man kan naturligvis også tage et smut forbi det altid smukke Schweiz. Det har i mange år været skisportens hovedland, og det er ikke uden grund. Zermatt ligger ved foden af det berømte Matterhorn og har ekstremt gode forhold for offpiste løbere. Selv de mest erfarne vil kunne blive udfordret til grænsen og med 29 forskellige toppe på over 4000 meter, burde der være nok at gå i gang med, for selv den mest eventyrhungrende løber.